Locuinta din mijlocul naturii

     Daca maine lucrurile ar merge, din punct vedere financiar, foarte bine, care ar fi prima achizitie considerabila pe care v-ati gandi sa o faceti? Odata pusi in fata acestei intrebari, ideile multora se indreapta fie spre o masina, noua sau second-hand, fie spre o vacanta exotica, poate chiar o croaziera, fie spre smartphone-uri care mai de care mai scumpe.

      Insa foarte putini sunt cei ce se gandesc la o viitoare locuinta, mai importanta decat toate celelalte achizitii amintite mai sus. Foarte putini, desi locuinta ta sau a familiei tale ar trebuie sa fie o prioritate, mai ales ca intrebarea de la inceput nu mentiona vreun prag valoric sau vreo restrictie financiara. Doar atat, daca lucrurile ar merge, financiar vorbind, foarte bine, jobul ar fi stabil iar banii pe masura, care ar fi achizitia ce va surade cel mai mult?

     Categoric eu fac parte din randul celor ce s-ar gandi instant la o locuinta. Poate si inspirat de modelul american, in care pentru o familie caminul e cat se poate de important, chiar daca ipoteca, sau creditul, se intinde pe ani buni. Trebuie sa fii familist ca sa gandesti asa, dar, pana la urma, toti devenim familisti, difera doar varsta la care are loc schimbarea.

     Unii isi doresc o casa, altii un apartament, intr-o zona cat mai linistita. Cu casa te descurci mai usor, cumperi terenul in ce zona vrei tu si ai rezolvat, insa apartamentul nu-l poti face de unul singur, asa ca esti nevoit sa alegi intre solutiile pietei. Si de cele mai multe ori solutiile pietei sunt in zone urbane, aglomerate, zgomotoase, destul de poluate, tipic unui oras.

     Exista insa si o exceptie, pentru cei aflati in cautarea unor apartamente noi cu 3 camere in Bucuresti, potrivite pentru o familie: Greenfield Residence, un complex rezidential aflat in mijlocul naturii, inconjurat de padurile Tunari si Baneasa. Cu ce se diferentiaza Greenfield Residence de orice alt proiect de locuinte? Calitatea vietii este prioritatea numarul unu, complexul rezidential fiind situat intr-una din cele mai verzi zone ale Bucurestiului, o zona cat se poate de sigura, in care poluarea fonica sau a aerului este la cote cat se poate de mici, mult sub media Capitalei. Visati la o locuinta aflata intr-un mediu ideal pentru familie? Greenfield poate fi solutia.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.