Mancare “in oras” vs gatita acasa

     Intotdeauna m-a fascinat domeniul culinar, considerand ca e o adevarata arta sa gatesti ca la carte, sa imbini in cel mai potrivit mod aromele, condimentele, ingredientele pentru a obtine o creatie sublima si in acelasi timp fascinanta. Iar poporul roman are o traditie importanta in ce priveste “bucataritul”. Nu suntem singurii, insa tarile occidentale, ca sa nu mai vorbim de  cei de peste Ocean s-au orientat din ce in ce mai mult spre servirea mesei in oras, sau livrari la domiciliu, dezvoltand totodata si sectorul economic al restaurantelor.

     Si nu e neparat un lucru rau, din contra. Sunt si situatii in care efectiv nu ai timp sau tragerea de inima sa gatesti ceva, fie din cauza oboselii acumulate la locul de munca, fie din terte motive. Poti sta nemancat? Desigur ca nu, asa ca ai doua solutii: ori iei cina, pranzul in oras, ori apelezi la restaurantele ce livreaza acasa. Si totusi, romanii nu sunt inca atat de familiari cu aceste variante, iar unul din motive e ca nu pot vedea intreaga oferta. Solutia vine de la Food Panda, un portal ce atrage un numar din ce in ce mai mare de restaurante, fiecare cu specificul si ofertele sale, un loc in care mancarea preferata e doar la cateva clickuri distanta. In plus, intr-o lume mereu in miscare, exista si optiunea comenzilor direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei dezvoltate de echipa Food Panda.

     Nu e deloc rau sa ajungi acasa in acelasi timp cu comanda ta, servind o masa calda, proaspata si delicioasa. Scapi astfel de grija de a gati, dar in acelasi timp nu renunti la o masa copioasa. Si asta poate fi un sprijin al artei de a gati. Pastrandu-ti “resursele”, cheful, placerea de a gati intr-un numar mai mic de ocazii, cu siguranta creatia de atunci va da pe spate pe oricine va gusta din ea, fie ca e vorba de aperitive, mancare gatita si nu in ultimul rand dulciuri. Pana la urmatoarea intalnire in bucatarie, pofta buna si comanda placuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.