Mic dejun perfect 2

     In urma cu cateva zile am prezentat una din variantele unui mic dejun in adevaratul sens al cuvantului, insa nu si singura optiune. Si cum de ceva timp s-a instalat in mine tentatia unei portii (sau mai multe) mari de clatite, a venit timpul sa cedam ispitei, imbinand savoarea si gustul cu utilitatea unei prime mese perfecte.

     Avem nevoie de:  3 albusuri de ou, 75 g fulgi de ovaz, 200 g iaurt/lapte slab, 10 g cacao pudra, o lingurita scortisoara pudra, o lingurita vanilie pudra. Amestecam totul cu ajutorul unui mixer sau intr-un blender pentru a omogeniza compozitia, restul pasilor fiind identici ca si in cazul clatitelor normale. Astfel avem parte de proteine, carbohidrati, antioxidanti si chiar o eliberare la nivel psihic, tinand cont ca am cedat tentatiei pastrand in acelasi timp un regim de viata sanatos.

     P.S.:nu folositi uleiuri normale, prin incalzire produc derivati chimic ce ataca celulele umane producand chiar si forme de cancer; incercati in schimb uleiul de palmier

     P.S. 2: ornati clatitele cu miere, si nu il ultimul rand fructe, incepand cu banane, zmeura, capsuni si pana la struguri sau chiar piersici.

 

2 thoughts on “Mic dejun perfect 2

  1. Pingback: Mic dejun perfect 2 | Alex Zaharia | BunDeCitit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.