Mix update

     Dupa cum am promis in articolul anterior, am revenit cu poze si o scurta recapitulare a ingredientelor: o banana, 50g fulgi de ovaz, 200g iaurt 0,1% grasime, o tableta de ciocolata 75% cacao (aprox 50g, si asta fiind in pana de cacao), 200g mix fructe.

     Functioneaza de minune si in caz de scadere brusca a indicelui glicemic, dupa cum poate confirma si Andreea (http://andreea-sedna.eu) .

 

Si masa post-antrenament …

 

20 thoughts on “Mix update

  1. Pingback: Mix update | Alex Zaharia | BunDeCitit.ro

  2. Salut Alex!Blenderu de il folosesti e de 600w?daca da zi mi si mie cum se comporta isi merita banii?vreau sa imi cumpar si eu unul ,dar nu am auzit nimic despre firma HEINNER..Mc frumos

    • Salut St3f, se comporta foarte bine ca si tocare/maruntire, volumul este bunicel. Este cam cel mai ieftin din randul blenderelor automate dar isi merita pe deplin banii, ia-l cu incredere.

    • nu stiu nimic de rasnita bonus, dar poti toca si asa alune mere, pere. Cred ca cel mai dur aliment a fost morcovul, si l-a rezolvat fara probleme

  3. Salut Alex!!Mi-am cumparat pana la urma un blender exact ca al tau.Acum am o intrebare :Conteaza ordinea in care pun fructele sau legumele in el(ma refer cele mai tari mai la suprafata) sau conteaza marimea cum le tai? Te intreb pt ca azi am facut din mere,banane,fulgi si rosii si merele le-am pus primele (le-am taiat cubulete) dar l-am lasat aproape un minut pe functia 5 si motoru tragea dar nu toca..se poate din cauza ca am taiat prea mici sa intre sub lame si sa le blocheze?

    • salut…e posibil sa intre, dar nici sa le tai prea mari nu e o solutie. incearca ca la final sa rotesti pe functia pulse, acel P pentru a le amesteca si mai bine.normal functia a fost creata pt a sparge cuburile de gheata, dar vad ca le centrifugheaza mai binisor asa. oricum, nu lamele sunt problema, ci simpla sansa de a nu intra in contact cu alimentele respective.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.