Negociaza pretul dorit prin anunturile Negociat.ro

     Cand a fost ultima data cand ai negociat ceva? Fie un pachet salarial la locul de munca, fie pretul unui obiect pe care ti-l doreai. Arta negocierii exista din cele mai vechi timpuri, cel mai probabil din primele zile ale oamenilor pe Pamant, cand probabil negociau, intr-o forma incipienta, teritorii de vanatoare, rolul fiecaruia din ei in cadrul comunitatii si asa mai departe. In mare cam ceea ce facem si in ziua de azi, intr-o forma, desigur, mai eleganta. Insa esenta ramane.

     Fiecare din partile implicate intr-un astfel de proces incearca sa obtina cat mai multe avantaje cedand in schimb cat mai putin, jucandu-si astfel cartile cat mai bune cu putinta. Indiferent ca de-a lungul istoriei aceste “carti” au imbracat forma armatelor puternice ale unei puteri din negura vremii, sau ale raritatii resurselor ce erau in joc. Daca vrei sa vezi ce inseamna o negociere dura in zilele noastre, trebuie sa faci o vizita in Marele Bazar din Istanbul, acolo unde orice vanzare se lasa cu o tocmeala, pentru ca asa e traditia si asa ii sta bine oricarui negustor.

     Insa nu poti merge zi de zi in bazarul din Turcia si cel mai probabil nu vei gasi tot ce iti doresti acolo. Asa ca vei ajunge sa negociezi in alta parte pentru obiectele pe care vrei sa le cumperi. Mai mult ca sigur in online, pentru ca asta e specificul societatii prezentului, una in care totul se petrece in mediul online. Intai intri pe Negociat.ro si iti alegi categoria, respectiv subcategoria dorita. Sa zicem auto, pentru ca va interesa pe destul de multi. Insa poti gasi destul de multe pe site, de la animale, plante, utilaje agricole, la motociclete, scutere, ATV-uri sau barci. Sa nu uitam nici de electronice – TV-uri, laptopuri, telefoane si altele, plus anunturi cu locuri de munca sau prestari servicii si nu in cele din urma articole de imbracaminte si accesorii. Era sa uit, includem pe lista si imobiliarele. Pe scurt, oferta e cat se poate de variata.

     Nu-ti mai ramane decat sa arunci o privire printre anunturile disponibile, sa iei legatura cu cei le-au publicat si sa incepi negocierile. La o prima vedere am gasit deja un autoturism Opel Corsa si chiar o motocicleta Honda VTX 1300, ambele destul de atractive.

Anunturi – Negociat.ro

     Daca mai ai cateva minute la dispozitie poate ajungi sa te uiti si dupa un telefon. Un Iphone 6 sau 6s, mai ales ca noua generatie se va lansa in cam doua saptamani deci preturile modelelor precedente incep sa scada. Sau un Galaxy S7, poate chiar S7 Edge, printre cele mai bune telefoane ale momentului. Ideea e ca ai de unde alege daca iti doresti un produs anume si poti scoate un pret bun cat timp stii sa negociezi, doar de-asta e si numele platformei online. Cei mai mari oameni de afaceri ai lumii fie au avut o idee extraordinara, fie au avut dezvoltat acest simt al micii intelegeri. Cat despre marii lideri politici ai lumii, e de notorietate faptul ca pentru ei totul este o negociere continua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.