O manichiura perfecta pentru mai mult timp

In ziua de astazi, tot mai multe femei doresc sa arate mereu perfect, cu foarte putin timp si cu putini bani. Si chiar daca poate parea imposibil, sa stiti ca acest lucru nu este chiar asa. Din fericire, acum fetele si femeile isi pot face chiar si tratamente de infrumusetare in confortul casei si de ce nu, chiar si alte proceduri de infrumusetare, cum ar fi manichiura si pedichiura exact ca la salon.

Iar astazi o sa vorbim in special despre manichiura si pedichiura, pentru ca acestea se afla printre cele mai cerute servicii in cadrul saloanelor de infrumusetare. Si in ultimii ani, au aparut si la noi metode prin care manichiura si pedichiura pot rezista chiar si o luna de zile fara retusuri, timp in care doamnele nu mai trebuie sa isi faca griji. Cum? Cu ajutorul gelurilor aplicate pe unghia naturala sau cu ajutorul ojelor semipermanente. Acestea sunt special formulate pentru a rezista cat mai mult timp, indiferent de activitati si numai daca sunt aplicate corect. O manichiura cu oja semipermanenta, corect executata, poate rezista chiar si o luna de zile. Bineinteles depinde de cat de repede creste unghia, pentru ca daca va creste foarte repede, nu se va vedea tocmai frumos daca este lasata prea mult. Insa in medie, o oja semipermanenta se vede frumos aproximativ 3 saptamani.

Si daca nu doriti sa mergeti la salon, trebuie sa stiti ca exista o varianta mai ieftina pentru a avea intotdeauna manichiura si pedichiura perfecte. Puteti cumpara un set de manichiura semipermanenta. Si chiar daca la inceput faceti o investitie ceva mai mare, costurile se vor amortiza in timp. O manichiura cu oja semipermanenta costa in medie cam 50 lei. O lampa UV costa in jur de 100 lei, dar poate fi si mai mult. Va mai trebuie cateva ustensile si pentru inceput o baza pentru manichiura, primer, cateva oje si un top coat. O oja semipermanenta ieftina, dar calitativa in acelasi timp costa in jur de 20 lei. In jur de 300-400 lei veti cheltui, bani care veti vedea ca se vor amortiza destul de repede, mai ales ca ojele nu se consuma asa repede, iar lampa este destul de rezistenta.

Sursa foto: buymag.ro

Mai multe detalii despre manichiura semipermanenta puteti citi aici. Voi ce parere aveti despre acest tip de manichiura?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.