Paradisul rochiilor de seara

     De data asta vorbim despre rochii de seara. Pentru ca e … seara si pentru ca nu peste mult timp voi merge la un eveniment important organizat in aceasta parte a zilei si de regula, la astfel de evenimente, indiferent de invitat, insotitorul conteaza mai mult. Dintr-un motiv simplu, pentru ca invitatii se stiu deja si in cele mai multe cazuri, se cunosc intre ei. Astfel ca cel sau cea care avand titulatura de insotitor / insotitoare, acel “plus one” american pentru care se nasc invitatiile de doua persoane, va fi elementul de noutate ce trebuie sa impresioneze restul audientei.

     In cazul, este evident o “ea” ce nu siguranta nu ma va dezamagi. Asta si pentru ca se descurca impecabil intr-un astfel de mediu, dar si pentru ca am gasit la Dressbox cele mai frumoase rochii. Ce-i drept, n-am ajutat prea mult, doar cu cateva impresii, dar am avut si eu mica mea contributie. Si chiar daca in cazul de fata ne interesau doar rochiile de seara, a fost placut vedem atatea modele de remarcat si mai ales pentru atatea stiluri. Pana la urma, chiar si eu am fost impresionat.

Sursa: www.dressbox.ro

     Uitandu-ne la potentialele ocazii, doritoarele pot alege intre rochiile ce se preteaza unei aniversari, unui botez sau unui bal, unei petreceri de tip black tie sau cocktail, dar si o rochie business chiar si una pentru petrecerea firmei sau o cina eleganta. Iar pentru evenimentele cu ceva mai multa distractie fara limite, exista rochii de club, nunta, revelion si chiar pentru majorat. Iar in ce priveste stilurile si designul, fetelor, puteti alege un model asimetric, o rochie tip baby doll, una conica, sau una cu spatele gol, din dantela, sau cu detalii, un model maxi sau unul mini si lista continua cu inca pe atatea alegeri. Si in ce priveste culorile sau marimile, optiunile sunt variate. Partea cu adevarat buna e ca nici nu trebuie sa cumperi rochia in cauza, ci o poti inchiria. Iar daca nu se potriveste ca marime, o poti returna in cel mult 24 de ore, primind fie banii inapoi, fie o alta marime, sau o alta rochie la schimb.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.