Patutul perfect pentru copii

     Cu multi ani in urma, cand cei ce acum sunt mari erau doar niste copii, lucrurile erau frumoase pentru cei mici, la fel ca si acum, chiar daca noi inca nu facusem cunostinta cu atatia supereroi sau personaje din desenele animate. Stiam, desigur, cine sunt Superman si Spiderman, dar eram mai apropiati de Mickey Mouse, ratoiul Donald, Bugs Bunny sau ursuletul Bamse. Iar dupa o zi intreaga de joaca si ceva ore de scoala, adormeam in gand cu cei din urma, iar aventurile pe care ni le inchipuiam ziua si le continuam noaptea, in vis, erau cel putin la fel de frumoase ca ale copiilor de acum. Sa fi fost si datorita paturilor in care ne odihneam si ne incarcam bateriile pentru ca a doua zi sa o luam de la capat? Poate ca da, poate ca nu.

     Insa parintii de acum au de ales intre niste paturi pentru copii cat se poate de frumoase, in deplina armonie cu aventurile de peste zi ale juniorilor. Din moment ce fetitele se cred printese, pot avea un pat pe masura, roz, cu un deisgn unic completat de acele turnulete cu aspect pitoresc. Sau, pot avea patul Barbie, in care atat ele cat si jucaria lor preferata vor astepta cu nerabdare ora de culcare. Nici baieteii nu vor fi uitati, pentru ei fiind disponibile patuturi cu forma unei masini Corvette, a unei locomotive sau a unei masini din celebra serie Hot Wheels.

Sura: www.marisuca.ro

     Poate cel mic se va visa in continuare pilot si ziua urmatoare va putea da un nou curs povestilor si aventurilor alaturi de partenerii sai de joaca. Orice copil, fata sau baiat, se va indragosti din prima clipa de un astfel de pat de care cu siguranta ne-am fi indragostit si noi cu ani in urma. Si nu dupa mult timp va ajunge sa aprecieze cat se poate de mult supriza parintilor de a-i face cadou un astfel de pat in care nu doar ca se va odihni asa cum trebuie, ci il va ajuta sa ramana mai mult in universul copilariei populat de supereroi, si personaje din desene animate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.