Piese auto ieftine pe internet

     Am ajuns si in momentul in care vom cumpara piese pentru autoturism cu doar cateva clickuri, direct din fata laptopului sau a monitorului, sau chiar direct de pe smartphone sau tableta. Cum e posibil? In primul rand gratie dezvoltarii internetului si diversificarii mediului online pana in cele mai nebanuite directii, iar apoi datorita celor ce s-au gandit sa atace domeniul auto, mutand magazinele de piese auto in online.

     Avantajele in a achizitiona piese auto de pe internet sunt multiple. In primul rand flexibilitatea – nu mai esti nevoit sa bati drumul pana la unul sau mai multe magazine propriu-zise, pe internet totul se desfasoara rapid, indiferent de locatie sau ora la care te afli. Cauti produsele de care ai nevoie, comanzi, astepti sa primesti coletul si gata. Atat timp cat piesele comandate sunt noi, nu e nevoie sa vezi produsul efectiv inainte de a-l comanda deoarece e clar ca nu poti lua un amortizor cand tu ai nevoie de o bujie si viceversa.

     Si inevitabil aducem in discutie si pretul. Sa intretii un site al unui magazin de piese auto e cu siguranta mai putin costisitor decat un magazin fizic, asa incat reducerea costurilor se reflecta, de regula, prin preturi mai mici ale pieselor auto. Chiar daca nu vrei sa cumperi ci doar sa-ti faci o idee, poate din prisma achizitionarii unei viitoare masini si a costurilor post-achizitie, e mai comod sa faci asta online, comparand diversele componente ale mai multor constructori auto.

     Important insa este sa alegi un magazin de incredere pentru a evita, cum e si normal, tranzactii dubioase, produse deteriorate si lipsa garantiei lor, iar lista poate continua incadrand totul in categoria neplacerilor ulterioare. Eu am inceput comenzile de piese auto de pe internet cu un simplu filtru de aer pentru un Ford Focus de pe site-ul Auto Timas, deci nimic spectaculos.

Sursa: www.auto-timas.ro

     Ce-mi place la site-ul celor de la Auto Timas e sistemul de selectie cu care sa-ti alegi ceea ce ai nevoie din multitudinea de piese Ford din magazinul online. Si nu doar pentru Ford se intampla asta, fiti pe pace. Alegi mai intai marca autoturismului, apoi modelul, generatia si motorizarea, urmand a vedea afisate toate piesele disponibile, foarte bine grupate pe categorii, de la cele pentru cutia de viteze si pana la cele pentru sistemul de curatare a parbrizului. Asadar, daca aveti vreodata nevoie de piese auto sau doar vreti cateva informatii, incercati sa le gasiti, si unele si altele, pe internet, mai rapid si mai usor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.