Pompa submersibila cu tocator

      Cu toate ca traim in anul 2015, inca exista foarte multe zone din tara in care canalizarea lipseste fie din pricina amplasarii caselor, fie din cauza solului sau a lipsei banilor. Asa ca a trebuit sa se gaseasca solutii pentru oamenii care nu au acces la canalizare. In cazurile in care isi permit, exista solutii moderne care suplinesc lipsa apei curente si a canalizarii: pompe submersibile care scot apa de la adancime si pompe care dreneaza apa menajera si o varsa in fose septice. Acestea sunt golite la o anumita perioada de timp si nu provoaca probleme daca se respecta instructiunile de folosire.

    Inventarea acestor mecanisme prin care sa se poata aduce chiar si in cele mai dificile zone canalizarea si apa curenta a fost un mare pas inainte. Dar de ce aveti mai exact nevoie in cazul in care doriti sa aveti apa curenta si canalizare chiar si in locurile in care acestea nu exista?

      In primul rand, de o sursa de apa. Aceasta trebuie sa fie nepoluata, sa aiba un anumit debit si sa poata fi montat un hidrofor care sa asigure fluxul de apa necesar. Odata montat acest hidrofor, veti putea sa va bucurati de o baie si o bucatarie completa, ba chiar si de o centrala termica sau electrica.

      Apoi, aveti nevoie bineinteles de instalatia propriu zisa si de tevi, dar aici lucrurile sunt mult mai simple. Iar acum sa vorbim despre o parte foarte importanta a acestui sistem, mai exact pompa submersibila cu tocator, care va permite evacuarea in siguranta a apelor menajere. De ce este importanta? Pentru ca fosa septica are o anumita capacitate si trebuie golita la un anumit interval de timp. In plus, stim cu totii cat este de neplacut cand anumite resturi de la bucatarie, sau chiar si de la baie infunda tevile si trebuie sa cumparam diferite solutii pentru a le indeparta. Iar daca este in discutie si o fosa septica, lucrurile sunt mai complicate. Uite cum arata o pompa cu tocator pentru wc.

Sursa: pompe-submersibile.com.ro

        Practic, aceste pompe toaca si macina resturile, inainte ca ele sa ajunga in tevile principale si sa le infunde. In felul acesta, fosa septica se va umple mai greu, iar voi nu veti mai avea probleme cu tevile infundate sau cu mirosuri deranjante din baie.

      Pompele cu tocator trebuie alese in functie de destinatia lor, de locul in care vor fi montate si de capacitate. Astfel, in functie de nevoile voastre puteti alege o pompa perfecta, care sa isi faca treaba si care sa va asigure cele mai bune conditii pentru o canalizare perfecta, chiar si in zonele in care se credea ca nu este posibila. Asadar, acum stiti la ce folosesc pompele cu tocator si daca o sa aveti nevoie, veti sti unde sa cautati.

One thought on “Pompa submersibila cu tocator

  1. Intr-adevar, Romania are foarte putine zone in care exista canalizare. In majoritatea judetelor, aceste zone nu depasesc 30-40%, asa ca o mare parte a populatiei trebuie sa gaseasca alternative la vechile latrine din fundul curtii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.