Primul tau pachet de web hosting la Gazduire.ro

     Te-ai gandit vreodata sa tii un jurnal? Ce-ai zice insa de unul online? Singura diferenta intre propriul tau blog si un potential jurnal sta in publicul tinta. Pentru ca in online nu mai esti singur si tot ceea ce vei scrie va fi supus tirului de remarci, pareri, acuze, laude ale celor ce iti vor citi paginile virtuale. Niciunul din randurile pe care le vei asterne folosind tastatura nu vor scapa acestui proces. Cu toate acestea din ce in ce mai multi oameni aleg aceasta cale si din ce in ce mai multe bloguri apar in mediul online, poate ca o incercare de eliberare a sentimentelor, trairilor, opiniilor celor ce sunt autori ai acestor jurnale online. Paradoxal, desi totul este public, se pastreaza un grad destul de sporit de anonimitate. Pentru ca in online poti fi oricine, e nevoie doar de un avatar generalist si o adresa de mail care sa nu duca cu gandul la adresa ta “oficiala”. Dupa care poti asterne pe propriul tau blog orice iti trece prin minte. Poate, cine stie, iti vei descoperi talentul de scritor si vei ajunge sa realizezi cate ceva cu asta. Vei ajunge un scriitor semi-profesionist sau chiar un autor de renume, sky is the limit, cum e vorba peste Ocean.

     Dar intai si intai ai nevoie sa pornesti blogul, acest jurnal online al prezentului. Si pentru asta iti trebuie un pachet de gazduire web. Web hostingul e, alaturi de continut, cea mai importanta componenta a unui site / blog. Timpul de acces, viteza de incarcare, traficul suportat, spatiul alocat elementelor multimedia, toate conteaza, desigur, in functie de specificul site-ului in cauza. Pentru un magazin online toate aceste elemente vor conta simultan si impreuna, fiind nevoie de multe fotografii care sa se incarce chiar instant si conexiuni ce suporta mii, poate zeci de mii de vizitatori unici pe secunda, vizitatori ce vor un timp acces cat mai mic in aceasta era in care totul se petrece atat de rapid.

     Pentru un blog aflat la inceput, poate chiar si cel mai mic dintre pachetele de web hosting e suficient, iar cu trecerea timpului, daca va fi nevoie, se poate face mutarea spre un pachet superior. Uitandu-ne pe oferta celor de la Gazduire.ro, cel mai mic pachet, Starter, costa 1,99 euro lunar si iti aduce un spatiu alocat de 10GB, trafic nelimitat, 10 adrese de e-mail aferente domeniului ales, iar daca alegi un abonament pe 24 de luni primesti bonus IP dedicat. Antispam-ul e din partea casei, desigur. La polul opus se afla pachetul Premium, de 9,99 euro lunar, prin intermediul caruia poti gazdui oricate domenii vrei. Ai un spatiu alocat de 50GB pe HDD si orice altceva nelimitat. Chiar si resursele serverului aferente pachetului cresc, ajungand la 2600MHz in cazul procesorului fata de 1900 pentru Starter, iar memoria RAM alocata urca la 1024MB de la 256MB.

     Pentru alte intrebari, echipa Gazduire.ro raspunde la telefonul 0374187899 sau la email-urile oferte@gazduire.ro, vanzari@gazduire.ro, suport@gazduire.ro, in functie de problema pe care o aveti. Poate fi primul pas catre o cariera literara de succes, asa ca nu ezita si da-le un mesaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.