Program de facturare? Genius este solutia

     Mai tineti minte agitatia de anul trecut cu impozitarea bacsisului? O masura care a starnit multa polemica si indignare in randul populatiei, masura ce era gandita pentru a aduce, cel putin teoretic, mai multi bani la bugetul de stat. Dar in acelasi timp o masura care in primul rand aducea mai multa bataie de cap atat pentru angajator, cat si pentru angajati dar si pentru clienti.

     Cel dintai urma sa fiscalizeze veniturile de tipul bacsisului, urmand sa verse sumele cerute de stat, inregistrand astfel cheltuieli suplimentare ce urmau sa se reflecte la randul lor in preturile produselor, afectand astfel clientii. Nici angajatul, beneficiarul bacsisului, nu putea fi multumit, el primind practic mai putini bani decat pana atunci. De cei ce se ocupau cu contabilitatea nu mai zicea nimeni nimic, desi ei trebuiau sa descalceasca noile ite ale taxelor si impozitelor, iar softurile de contabilitate primara ar fi introdus probabil o optiune noua de lucru dedicata bacsisului.

     Bine ca n-au aparut astfel de masuri care sa complice si procesul de facturare. Pentru ca softurile de facturare sunt atat de simple si concise incat aproape ca nu te lasa inima sa intervii, insa ai de lucrat. Daca n-ai vazut pana acum cum arata unul descarca programul de facturare Genius si il poti folosi gratuit 30 de zile, cu toate elementele sale, timp suficient sa te obisnuiesti cu el.

   Cu ce se lauda Genius? Pe langa functia clasica de emitere facturi, inclusiv proforme, le poti personaliza cu propriul logo al firmei. Poti de asemenea scoate din soft avize si chitante, inclusiv generate automat pe baza unei facturi. Tot ca functie automata e generarea facturii din cea proforma sau din avizul de insotire a marfii. Desigur, poti face acest lucru insclusiv in moneda altei tari, ba chiar va prelua automat cursul de schimb afisat de Banca Nationala a Romaniei. Pe langa asta vei avea ocazia sa modifici sau sa anulezi un document gresit, plus realizarea rapoartelor de venituri si incasari, alaturi de rapoartele de clienti si situatia detaliata a partenerilor, dupa ce ii vei prelua online cu ajutorul codului fiscal. Sa nu uitam ca preturile le vei introduce fie cu TVA, fie fara, dupa cum o impune situatia. Si vei putea exporta documentele in format .pdf sau .doc / .docx. In concluzie este un program complet, util si functional.

     Simplu si eficient, daca te multumeste Genius, afla ca dupa cele 30 de zile gratuite acest program de facturare costa doar 99 lei + TVA si il poti folosi toata viata. Cam cat o pereche de blugi intr-unul din magazinele de prin centrele comerciale, blugi pe care in cateva luni i-ai dat gata. Cei ce l-au folosit sunt cat se poate de incantati, iar daca ai alte intrebari nu ezita sa le adresezi celor ce l-au creat accesand formularul de contact de pe site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.