Proiecte de case

Cu totii ne gandim la momentul in care vom avea casa noastra: daca vrem apartament sau casa cu un teren mare, daca ne dorim sa locuim in centrul orasului, spre periferie, intr-o zona in care sa avem acces la metrou si piete sau poate pe langa vreun centru comercial. Iar daca alegem casa, trebuie sa ne gandim la o multime de lucruri si sa vizionam o multime de planuri si de proiecte de case. In felul acesta, o sa ne dam seama care casa ni se potriveste mai bine si care se incadreaza si in bugetul nostru.

Bineinteles ca aproape orice model de casa poate fi adaptat pentru un buget mai mare sau mai mic, se pot adauga sau scoate camere din proiect ori se pot face mai multe bai spre exemplu. Important este ca la final, toata lumea sa fie multumita si noua casa sa devina ,,acasa” pentru fericitii proprietari. Si cu toate ca am fi tentanti sa ne gandim ca multi isi doresc o casa cu multe camere, cat mai spatioase, adevarul este ca se cauta foarte mult case cu etaj dar cu suprafete mici. Totul cat mai organizat si cu economisirea spatiului la maxim. Daca nu ati vazut deja, va recomand sa va uitati pe youtube spre exemplu, la proiecte de case in care sub scara se pot face spatii pentru depozitare si multe altele. O sa ramaneti uimiti de cat spatiu se poate economisi daca o casa este realizata perfect.

Si cum va puteti asigura ca o casa este perfecta? In primul rand sa ascultati cateva sfaturi utile de la constructori, pentru ca ei stiu mai bine daca o camera va putea arata la final cum va doriti sau daca va puteti folosi de un spatiu pentru a-l transforma intr-o mini-camera de depozitare spre exemplu.

Si nu in ultimul rand, nu va ganditi sa faceti economie la calitate, pentru a nu regreta mai tarziu. Mai bine o casa mai mica, dar realizata perfect, decat o casa mare, din materiale nu tocmai calitative, in care va trebui sa investiti periodic. Sunt o multime de tehnologii acum, care ne permit sa avem casa de vis la un pret rezonanabil.

Voi ce preferati: casa ori apartament?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.