Recomandare de web hosting de calitate

In ultimii ani, afacerile online au luat avant. Tot mai multi manageri si-au dat seama de necesitatea prezentei in mediul online, ca site de prezentare (pentru servicii) sau ca magazin online (pentru comert). Promovarea online incepe sa depaseasca promovarea offline, publicitatea clasica (iar dupa spusele unora, deja a depasit-o), asa ca pentru a supravietui pe piata si pentru a face fata concurentei, fiecare firma trebuie sa fie prezenta si in mediul online, indiferent de publicul tinta. Astfel, oamenii pot afla despre produsele sau serviciile oferite de o anumita firma printr-o simpla cautare pe internet si ar fi pacat sa nu apareti in lista de rezultate.

Dar, inainte de a aparea intre primele rezultate ce apare la o simpla cautare pe internet, trebuie sa va construiti un site si sa il promovati si sa il optimizati. Toate aceste trei etape sunt dificile, insa cu putin ajutor o sa va descurcati si la un moment dat nu o sa vi se mai para atat de complicat. In primul rand, pentru a construi un site, veti avea nevoie de un domeniu web si un pachet de web hosting potrivit pentru voi.

Daca nu stiati deja, domeniul web este adresa efectiva a site-ului, cea care incepe cu www si se termina cu o extensie, care ramane la alegerea voastra, in functie de publicul tinta (de exemplu. ro daca vreti sa aveti clienti doar din Romania). Iar web hostingul este ,,casa” site-ului vostru, locul unde vor fi stocate toate informatiile care il compun si locul de unde vor pleca in reteaua de internet aceste informatii. Practic, cand vorbim despre web hosting, vorbim despre servere pe care sunt stocate site-urile.

Pentru a beneficia de web hosting, dar si de domeniu, trebuie sa apelati la o firma de gazduire web. Trebuie sa o alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine si eventual, pe care despre care aveti recomandari foarte bune. Fiecare firma de web hosting are in oferta diferite pachete de gazduire, iar serviciile oferite difera. Unele pot avea pachete speciale pentru firme sau magazine online. In principiu, difera spatiul alocat pe server pentru gazduirea site-ului. Acesta este un indicator dupa care trebuie sa va ghidati in momentul in care alegeti firma, dar si pachetul de gazduire. De exemplu, daca o sa aveti un site pe care veti incarca periodic multe poze, materiale video si alte documente, ar fi bine sa alegeti de la inceput un pachet de gazduire cu o capacitate mai mare.

Insa, daca nu stiti exact ce sa alegeti, cu siguranta veti primi cele mai bune sfaturi din partea consultantilor firmei de gazduire web. Iar daca nu stiti o astfel de firma, sau daca vreti sa apelati la o firma de incredere, va recomand din experienta personala Gazduire.ro. De cand am hosting la aceasta firma, am si uitat de blog. Nu am avut nici o problema cu el si sunt deja cativa ani de cand am apelat la serviciile lor. Inainte, aproape lunar aveam probleme si blogul nu imi functiona in parametri optimi. In plus, daca veti avea nevoie vreodata, aveti asistenta non-stop.

Mai jos aveti datele de contact ale Gazduire.ro si va recomand sa ii urmariti si pe pagina de Facebook.

0374 / 18 78 99, vanzari@gazduire.ro, suport@gazduire.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.