Romanii se inghesuie la fast-food

    Romanii se inghesuie la fast-food mai abitir ca la bancomate in ziua de salariu: poate nu e o noutate, insa e un aspect ce trebuie controlat, redus si eventual stopat, un aspect ce trebuie amintit din ce in ce mai des pentru a putea fi tras un sistem de alarma.

     Aseara am fost in hypermarketul din zona pentru un plin de fructe de padure si nu mi-a venit a crede coada imensa din fata standului unde se vindeau hot-dogi. Coada de toata frumusetea, pe doua randuri, serpuita, in care vedeai doar extreme: ori persoane slabe, sfrijite, dar un slab lipsit de orice urma de atleticitate, sau deosebit de sferice.

     Pentru ce? Pentru un amarat de hotdog de 1,5 lei asezonat din plin cu ketchup, maioneza si mustar; chestia tare e ca numai chifla valoreaza separat 1 leu putintel mai incolo la standul de panificatie, ceea ce face ca respectiva bucata de carne sa coste 50 de bani. Stau si ma gandesc, ce parte din corpul unui animal valoreaza atat: coada, copitele, ghearele?

     Ce e si mai amuzant/dureros e ca si odraslele le sunt copie fidela, mancand acelasi lucru, ca doar n-oi fi inuman sa lasi copilul sa moara de foame, nu? Eu propun daca tot tipa lumea sa fie eutanasiati cainii, haideti sa-i folosim pentru niste hotdogi in adevaratul sens al cuvantului, si-asa adoram sa mancam orice.

4 thoughts on “Romanii se inghesuie la fast-food

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.