Service auto in Bucuresti

In momentul in care vrem sa ne cumparam o masina, trebuie sa ne gandim la mai multe lucruri. In primul rand, sa ne gandim daca ne permitem sa intretinem acea masina si sa ii schimbam imediat piesele defecte, pentru a nu provoca si mai multe daune. Apoi, sa ne gandim daca avem unde sa o parcam in siguranta (daca stam la bloc), daca ne permitem sa cumparam consumabile de fiecare data cand se consuma si multe altele. Si nu in ultimul rand, sa ne gandim la un mecanic auto bun. Asa cum noi avem un medic de familie, asa si pentru masina ar trebui sa gasim un service auto, la care sa apelam de fiecare data cand avem probleme. Iar in orasele mari, unde sunt foarte multe, este greu de gasit. Spre exemplu, un amic cauta un service auto bun din Bucuresti, pentru ca dorea sa isi cumpere o masina si sa o verifice inainte de cumparare.

Bineinteles ca prima data s-a bazat pe recomandarile prietenilor sau cunostintelor, insa parca nu il multumea nimic. Asa ca s-a apucat sa citeasca pe internet si sa caute recenzii si a gasit un service auto bun, care ii indeplinea toate cerintele, inclusiv era destul de aproape de casa, ceea ce a fost un bonus. Iar preturile nu sunt nici ele ridicate cand este vorba despre manopera, iar comandarea pieselor auto nu dureaza nici ea prea mult.

Acest service este Auto Erebus si printre serviciile oferite se numara: constatare daune auto, reparatii auto, revizii si intretinere si ITP. Dar, pe langa acestea, se mai pot cumpara si masini auto rulate, ceea ce este un mare plus. Asadar, nu doar un service auto simplu, ci si un loc de unde puteti cumpara o masina. Auto Erebus se afla in Bucuresti, asa cum v-am spus, in Sector1, pe Str. Ioan Bianu, Nr.47. Service-ul este deschis de luni pana vineri de la 08:00 la 18:00 si sambata de la 09:00 la 14:00, duminica fiind inchis.

Voi ati cautat mult un service auto? Sunteti multumit de cel la care apelati in prezent? Cum l-ati gasit: ati mers pe recomandare sau ati cautat personal?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.