Sfaturi pentru o vacanta linistita

Pentru ca sezonul estival se apropie cu pasi repezi, m-am gandit sa vorbim astazi despre cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont inainte sa va planificati concediul. Stiu ca multe persoane cauta sfaturi despre lucrurile pe care urmeaza sa vi le prezint, asa ca sper sa le gasiti utile.

In primul rand, alegeti-va cu grija perioada in care vreti sa mergeti in concediu. Daca aveti posibilitatea sa alegeti orice perioada, ar fi bine sa nu alegeti chiar varful de sezon. De ce? Pentru ca va fi aglomeratie, iar daca veti cauta sa va relaxati, galagia si aglomeratia o sa va oboseasca mai rau. In plus, mai ales daca alegeti sa mergeti la mare, temperaturile mult prea mari s-ar putea sa va tina in camera de hotel sau in restaurante cu aer conditionat, in loc sa va bucurati de apa marii, plimbari si plaja. Sa nu mai spunem de preturi, care sunt mult mai scumpe in aceasta perioada.

Apoi, ganditi-va la destinatia preferata: spre exemplu, puteti renunta la o destinatie mai apropiata, unde ati opta pentru un hotel de 4 sau 5 stele cu all inclusive si ati putea alege o destinatie mai indepartata fie pentru o perioada mai mica, fie pentru un hotel de trei stele spre exemplu. Cu siguranta ati prefera sa vedeti peisaje spectaculoase decat o camera de hotel luxoasa, nu?

Si nu in ultimul rand, optati pentru o agentie de turism in care sa aveti incredere. Iar eu am descoperit recent Filadelfia Group. Nu apelati la agentii de turism care au oferte mult prea mici fata de alte agentii, de genul 50% din valoarea unui pachet deja redus la o alta agentie despre care stiti ca este serioasa. De ce? Pentru ca au fost destul cazuri de clienti care au platit pentru vacante care nu existau si au aflat acest lucru abia cand au ajuns la unitatea de cazare ori la aeroport. In plus, exista si riscul ca unitatile de cazare sa nu fie cele pentru care ati optat. Asa ca mai bine platiti pretul corect pentru o vacanta si aveti siguranta, decat sa stati cu frica si sa nu va mai recuperati nici banii. Sa nu mai spun de timp, pentru ca nu se poate anula concediul de odihna…

Asadar, daca doriti un sejur linistit, apelati la o agentie de turism de incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.