Spirulina pentru un ficat sanatos

In ziua de azi, majoritatea oamenilor traiesc in stres: la serviciu, acasa, nu se mai pot odihni cum trebuie, mananca pe fuga, stau cu grija cand vin facturile. E drept ca totul pare din ce in ce mai greu, suntem mereu contra cronometru si nu mai avem timp de ceea ce ne place, insa cu putina organizare putem sa scapam de stres si sa avem timp si pentru noi. Spre exemplu, la birou ar fi ideal daca am termina tot ce avem de facut in orele de program, astfel incat sa nu mai facem si ore suplimentare. Iar niste suplimente alimentare sunt si ele binevenite, pentru ca ne ajuta sa gandim mai bine si sa fim mai odihniti. Spre exemplu, mai jos o sa aflati de unde puteti cumpara spirulina la pret avantajos.

Pe langa faptul ca trebuie sa terminam toata munca in orele de program, trebuie sa alegem si cea mai buna varianta de transport. Daca alegem sa mergem cu masina personala si stam mai bine de 2 ore in trafic in fiecare zi, pe cand cu transportul in comun am face mult mai putin, mai bine alegem transportul in comun. Iar timpul economisit il putem petrece fie la sala de fitness, la inot, la masaj, la film, la o cina romantica, sau pur si simplu la cumparaturi.

Si pentru ca spuneam de suplimente alimentare, ele sunt de mare ajutor in zilele noastre. Mentionam spirulina, iar aceasta este unul dintre suplimentele care nu ar trebui sa ne lipseasca. Ea ajuta la refacerea ficatului si la buna functionare a lui, are rol in reglarea digestiei, ne ajuta sa fim mai energici si chiar sa renuntam la multele cafele pe care le bem zilnic. Ficatul este cel mai afectat organ de catre o viata dezordonata, asa ca trebuie sa avem grija de el.

Sursa foto: herbagetica.ro

Puteti sa gasiti spirulina la preturi foarte bune in magazinele online, cum ar fi Herbagetica. Bineinteles, nu va asteptati sa luati spirulina si sa puteti sa mancati numai alimente grase ori sa combinati energizante si cafea si sa va iasa analizele perfect, insa cu putina grija, spirulina poate deveni un aliat foarte bun in lupta cu o viata stresanta.

Si daca vreti sa aflati totul despre spirulina, va sfatuiesc sa cititi articole pe aceasta tema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.