Stiati ca se poarta sacourile slim fit?

In ultimii ani, in Romania si-au facut aparitia foarte multe companii multinationale, iar acestea au avut un impact nu doar asupra noilor angajati, care au inceput sa se bucure de salarii mult mai mari, posibilitati de avansare si alte beneficii, dar si asupra modului in care acestia se imbraca. Foarte multi angajati ai multinationalelor aleg stilul smart casual, pentru ca se preteaza unui astfel de mediu, dar si activitatilor pe care le vor face dupa ce programul de lucru se termina. Iar daca pentru doamne este in general mult mai usor sa isi gaseasca astfel de haine, domnii vor avea ceva mai mult de cautat.

De ce spun asta? Pentru ca daca va uitati in magazinele de haine din centrele comerciale, nu cele specializate, care comercializeaza costume, o sa vedeti ca sacourile spre exemplu, sunt foarte subtiri. Pentru primavara tarzie si vara sunt bune, insa pentru toamna si iarna parca nu se preteaza. In plus, nici nu par croite foarte bine, asa ca nu de putine ori am auzit persoane care se plangeau de calitatea lor. Iar cand vorbim despre magazinele specializate, este adevarat ca exista calitate, insa preturile sunt extrem de mari si la acest aspect contribuie si chiriile din centrele comerciale sau din alte locatii.

Asa ca, daca va doriti costume moderne, din materiale foarte bune, recomandarea mea de astazi este Antonio Gatti. Iar cu ocazia lansarii noii colectii de sacouri barbati, o sa gasiti stofe de cea mai buna calitate si croieli slim fit, la preturi foarte bune. Pretul sacourilor pentru barbati este de 370 lei si puteti alege dintre mai multe variante, atat pentru vara, dar si pentru iarna. Sacourile au o croiala moderna, ceea ce inseamna ca se vor aseza foarte bine pe corp. Stiti ca in ultima perioada, acest tip de croiala (slim fit) este printre cele mai cerute, asa ca veti putea sa va bucurati de un astfel de sacou realizat pentru masurile voastre.

Sursa: antoniogatti.ro

Si pe langa sacouri, ar fi bine sa va uitati si la paltoane barbati. Nu foarte multi barbati prefera paltoanele, insa la o tinuta office sau smart casual, o astfel de piesa vestimentara este obligatorie pe timp de toamna sau iarna. Pe site veti gasi paltoane pentru toate stilurile vestimentare, la preturi foarte bune si din nou, din materiale de calitate.

Sursa: antoniogatti.ro

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui costum calitativ, va recomand sa va uitati si la noua colectie Antonio Gatti, pentru ca veti gasi cu siguranta hainele pe care le cautati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.