Stomatolog bun in Brasov

Cred ca sunteti de acord cu mine ca dintre toate durerile, cea de masea este cea mai chinuitoare. Eu nu am avut probleme in afara unei cari si a unui nerv inflamat, dar care durea atat de rau, incat abia asteptam sa isi faca pastilele efectul. Au fost niste dureri groaznice, care nu se pot compara cu altceva. Si ma gandesc ca am avut doar nervul inflamat, nu vreau sa stiu cum este cand apare un abces. 

Din fericire, frica de medic mi-a disparut repede, insa frica de durere de masea nu o sa imi treaca vreodata si de aceea prefer de acum inainte sa merg la control macar o data pe an sau la primele semene ca nu este ceva in regula. In felul acesta, o sa economisesc timp, bani si cel mai important, nu o sa ma mai doara. 

Stiu ca majoritatea persoanelor se tem de durere cand este vorba despre mers la stomatolog, insa in ziua de astazi sunt foarte multe tehnici care ajuta la inlaturarea sau minimizarea durerii, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. Poate va fi o durere mica sau mai intensa, insa de scurta durata, insa macar stiti ca va dura cateva secunde, nu o sa va chinuiti zile intregi cu antibiotic si calmante care nu isi mai fac efectul. 

Si pentru ca spuneam de mersul la control, ar trebui sa va faceti din asta un obicei. Nu dureaza mult, mai mult veti face pe drum probabil, nu doare si o sa puteti sta linistiti ca este totul in regula. Iar daca locuiti in Brasov si nu stiti la cine sa apelati, va recomand clinica Classmed. De clinica aceasta am aflat de la o cunostinta care mi-a spus in gluma ca daca merg vreodata la munte si am nevoie de stomatolog, sa merg aici. Glumea doar la partea cu mersul la munte si aparitia unei probleme, insa clinica este foarte buna. 

Aici puteti beneficia de o consultatie stomatologica profesionista si veti afla daca aveti sau nu probleme si bineinteles ca veti primi si recomandari cu privire la o igiena orala impecabila. Daca veti cauta pe internet ,,consultatie stomatologica Brasov” o sa vedeti ca aceasta clinica are reviewuri pozitive, de la pacienti multumiti. 

Sursa foto: classmed.ro

Sursa foto: classmed.ro

Voi cand ati fost ultima data la stomatolog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.