Apr 22

Bellator 120: Alvarez vs. Chandler III

     Bellator a definitivat cardul galei cu numarul 120, avand ca main-event a treia confruntare dintre Eddie Alvarez si Michael Chandler pentru titlul categoriei 155lbs, alaturi de alte nume celebre ca Tito Ortiz, Cheick Kongo, “King Mo” Lawal si Quinton “Rampage” Jackson.

Preliminary Card:

(Spike TV 8PM ET/5PM PT)

Goiti Yamauchi vs. Mike Richman

Patricky Pitbull vs. Marcin Held (Bellator Lightweight Tournament Final)

Blagoi Ivanov vs. Alexander Volkov (Bellator Heavyweight Tournament Final)

Cheick Kongo vs. Eric Smith

Main Card:

(Pay-Per-View 10PM ET/7PM PT)

Rickey Rainey vs. Michael Page

Will Brooks vs. Nate Jolly

Alexander Shlemenko vs. Tito Ortiz

Quinton “Rampage” Jackson vs. Muhammed “King Mo” Lawal (Bellator Light Heavyweight Tournament Final)

Michael Chandler vs. Eddie Alvarez (Bellator lightweight champion)