Tipografii

Intr-o epoca a globalizarii, lucrurile personalizate tind sa ne incante din ce in ce mai mult. Ne enerveaza atunci cand primim un cadou ,,standard”, o felicitare cu acelasi mesaj pe care l-a primit si colegul de munca, o agenda alba si care nu transmite nimic, nici macar cu o semnatura pe prima pagina.

Daca detineti o afacere si vreti ca de Craciun sau de Revelion sa le faceti angajatilor o bucurie, le puteti darui obiecte promotionale, inscriptionate cu elemente distincte ale firmei. Spre exemplu, o agenda pe a carei coperta sa se regaseasca sigla firmei sau motto-ul, sau imaginea reprezentativa. In plus, cate o felicitare personalizata pentru fiecare angajat va face cadoul mult mai personal si mai bine primit, decat o felicitare ,,standard”, alaturi de o agenda care nu transmite nimic. Sau le puteti oferi calendare haioase, care sa le inveseleasca fiecare zi si care sa mai ,,indulceasca trecerea timpului”.Toate acestea pot fi realizate daca apelati la o tipografie. Printre produsele pe care le puteti personaliza in cadrul unei tipografii se regasesc atat obiecte de papetarie, cat si obiecte nelipsite unui om de afaceri.

Daca sunteti interesati de produsele oferite de o tipografie, trebuie sa stiti ca preturile difera foarte mult, iar un pret ridicat nu inseamna neaparat si calitate. O tipografie ofera, in general, produse diverse, printre care regasim: agende, ambalaje, etichete, reviste, caiete, mape si cataloage, carti de vizita, calendare si multe altele. Practic, orice este tiparit, este fabricat cu ajutorul aparatelor regasite in tipografii.

Daca va tenteaza cartile de vizita, ar trebui intai sa va ganditi ce tipar vi se potriveste, pentru a forma o parere buna celor carora le veti acorda. Exista tipare mai sobre si tipare mai vesele, in functie de specificul fiecarei persoane. De exemplu, un avocat nu isi poate comanda carti de vizita cu un tipar colorat, pentru ca meseria lui este prin definitie, serioasa. In schimb, o firma care se ocupa cu organizarea petrecerilor pentru copii, poate ,,jongla” cu tiparul cartilor de vizita si le poate personaliza dupa bunul plac.

Voi ati avut nevoie pana acum sa apelati la o tipografie? Care sunt criteriile care va motiveaza sa alegeti o anumita firma?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.