Traduceri profesionale

In ziua de astazi este foarte usor sa invatam o limba straina. Ni se parea destul de usor si in urma cu 10 ani, cand aparusera tot felul de ghiduri tiparite si cand internetul abia prindea contur si in tara, iar acum este incredibil de usor. S-au inventat chiar si aplicatii pentru telefoanele mobile care ne permit sa invatam la nivel elementar aproape orice limba straina. Este mult mai usor sa invatam bazele si apoi sa aprofundam gramatica si sa ne imbogatim vocabularul. Insa, chiar daca stapanim o limba straina aproape la perfectie, cum este engleza spre exemplu, la un moment dat, daca avem nevoie de o traducere profesionala, va trebuie sa apelam la specialisti. Am avut anul trecut nevoie de una si am cautat pe internet traducere Profesionala Roman Engleza si Engleza-Romana la preturi accesibile.

Am gasit Academia de Traduceri si am fost foarte multumit de serviciile oferite, de rapiditate si de preturile practicate. Inainte sa ajung aici, am mai cercetat putin piata si unele birouri de traduceri depaseau cu mult bugetul meu. Stiu ca am patit acelasi lucru si cand am avut nevoie de copii legalizate, pentru ca in centrul orasului spre exemplu, in Bucuresti, o copie costa chiar si 50 lei, iar in zona mea am legalizat o pagina cu 7,5 lei. Asadar, conteaza foarte mult si zona cand vine vorba despre aceste servicii.

Si pentru ca va spuneam despre Academia de Traduceri, printre serviciile oferite se numara: traduceri specializate, traduceri legalizate, traduceri autorizate, traduceri website-uri, interpretariat, corectura/verificare, legalizare, apostilare/supralegalizare.

In cadrul departamentului de traduceri engleza, veti gasi gasi interpreti autorizati cu o experienta de peste 10 ani, un expert lingvist si un project manager cu o experienta de peste 5 ani. Asa ca orice ati avea nevoie pentru a fi tradus, calitatea este asigurata si nici nu va trebui sa asteptati mai mult decat termenul stabilit de la bun inceput.

Asadar, daca aveti nevoie de o traducere engleza romana sau de o traducere romana engleza, va sfatuiesc sa apelati la specialistii in domeniu. In felul acesta, veti avea garantia calitatii si a rapiditatii. Voi ati avut nevoie vreodata de o traducere profesionala?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.