Tree Fantasy – atentia fata de viitor

     De mult timp noi, oamenii, ar fi trebuit sa devenim mai atenti la tot ceea ce inseamna natura, mai grijulii in ceea ce priveste mediul inconjurator, insa nici acum, in prezent, nu e prea tarziu daca exista o viziune clara si un plan de actiune bine pus punct. Chiar si pana in acest punct insa, micile detalii conteaza si actiunile fiecaruia dintre noi pot avea un anumit grad de insemnatate in rezultatul final. Detalii precum atentia acordata furnizorului de mobilier si sursei sale de lemn pentru produsele pe care le comercializeaza.

     Apropo de acest lucru, mi-a atras atentia mesajul celor de la Tree Fantasy, mesaj ce suna asa: “Lemnul utilizat in produsele Tree Fantasy provine exclusiv din paduri exploatate intr-o maniera corecta. Suntem pe deplin constienti de importanta sustenabilitatii si avem o grija constanta fata de mediul inconjurator.” Cati dintre noi suntem constienti, nu neaparat pe deplin, de importanta mediului inconjurator in dezvoltarea pe termen lung a societatii? Cati alti producatori sau furnizori de diverse produse va puteti aminti ca ar fi facut o declaratie de acest fel? Dincolo de aceasta atentie fata de mediul inconjurator, cei de la Tree Fantasy cred in calitatea produselor pe care le comercializeaza si in eficienta serviciilor lor, fiind constienti de faptul ca achizitia mobilierului reprezinta o investitie pe termen mediu si de ce nu, chiar lung, atat din punct de vedere financiar cat si functional. Tocmai de aceea acorda nevoilor clientilor o atentie sporita in a-i ajuta sa faca o alegere cat mai buna cu un impact pozitiv in vietile acestora.

     Insa dincolo de toatea astea, mobilierul pe care ti-l alegi trebuie sa iti si placa. Asadar, ce produse din portofoliul lor mi-au atras atentia? Intai si intai masa de cafea Elsa, pe culoarea weather oak, o culoare inchisa ce vine perfect in contrast cu un cadru cromatic mai deschis al livingului, putand deveni centrul atentiei vizuale. Masa este fabricata din lemn masiv de cer, adica stejar salbatic si inspira robustete prin structura sa, dar in acelasi timp minimalism prin desginul simplu si eficient.

Mese – TreeFantasy

     Tot o masa de cafea, de aceasta data mai potrivita, in opinia mea, unui balcon sau unei verande, este masa de cafea Freja, ale carei dimensiuni mai mici si cromatica deschisa duce cu gandul la un cadru mai intim, mai personal, un spatiu de relaxare in care poti fi alaturi doar de cartea preferata si o cana de ceai. Iar intr-un astfel de spatiu, alaturi de masa de cafea, ai nevoie de un scaun cat se poate de bun. Scaunul Ibiza este cel pe care l-as alege, un model confortabil si rezistent in care te poti increde ca te va ajuta sa te relaxezi fie si doar pentru cateva minute.

     Dar va asteapta multe alte modele de scaune si mese, alaturi si de alte piese de mobilier pe care le alegeti gandindu-va ca ati facut primul pas in a fi mai constienti fata de natura, mediul inconjurator si viitorul nostru, bucurandu-va in acelasi timp de mobilier de cea mai buna calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.