Turism – oferte Turcia

     Cine si-a facut planuri pentru mini vacanta de 1 mai? Banuiam ca destul de multi insa sunt destui si cei ce n-au fost tocmai convinsi de atractiile litoralului romanesc. Si pe buna dreptate, dupa valul de frig de saptamana trecuta, ar fi ghinion curat sa ai parte de o astfel de supriza neplacuta si in week-endul de saptamana viitoare. Cireasa de pe tort, sa platesti pentru asta o suma de bani deloc de neglijat. Nici muntele parca nu te mai atrage fara zapada, dar parca nici nu ai lasa cele 4 zile sa treaca fara a profita de ele. Eu zic ca e momentul sa aruncam o privire si la vecini, nu doar la cei din imediata apropiere, ci si cei cu care impartim Marea Neagra.

     Poate v-ati prins deja, e vorba de Turcia, iar cine e interesat sa citeasca o analiza completa a strategiei de dezvoltare continua a turismului in aceasta tara pana in 2017 o poate face aici, insa turismul in Turcia inseamna mai mult decat cifre si grafice. Inseamna hagia Sofia, turnul si podul Galatei, albele terase Pamukkale, inseamna sa te tocmesti in Marele Bazar pentru a intelege cu adevarat o frantura din cultura turca. Nu trebuie ratata nici arhitectura impozanta a Moscheei Albastra, dar nici fostul centru al Imperiului Otoman, palatul Topkapi si lista nu se opreste cu siguranta aici. Asadar un city-break merge de minune in Istanbul, insa potentialul Turciei isi spune cuvantul, oferindu-le turistilor ocazia de a se scalda in soarele imbietor din Antalya, iar oferte din belsug gasiti pe acest link. Conditiile sunt conform standardelor europene, preturile atractive si competitive, iar plajele cu siguranta vor lasa un gol in suflet oricui le va vedea chiar si pentru o singura data. Turcia pare sa fie asadar destinatia perfecta, indiferent ca va doriti un week-end cu incarcatura istorica si culturala, fie o simpla escapada in care “distractie” sa fie cuvantul definitoriu. Strangeti-va prietenii si porniti impreuna spre pamantul insorit si incarcat de istorie al Turciei intr-o vacanta de neuitat, care mai mult ca sigur ca va nu fi si ultima in inima fostul imperiu otoman.

     Si poate cu fiecare intoarcere in tara vom aduce cu noi cate o parte din inspiratia si ideile turcilor pe care sa le folosim pentru a exploata si potentialul tarii noastre cel putin la fel de bine cat au facut-o ei, atragand turisti cu oferte si conditii imbietoare ca cele ale turcilor. Vacanta placuta tuturor!

5 thoughts on “Turism – oferte Turcia

  1. Si eu o sa merg in Turcia vara asta! Daca stiam de ofertele astea, nu ma greabeam, dar e bine de stiut!

  2. Turcia… my love! Da… si eu imi facusem planuri prin februarie ca o sa merg in Turcia de 1 mai, insa mi-a stricat seful tot cheful : team building la munte… Nu pot sa zic ca nu a fost frumos, dar clar nu a fost relaxant. O sa ma uit mai atent peste ofertele propuse de tine, pentru ca in vara trebuie neaparat sa merg in Turcia.

  3. Pingback: Un vis de vacanta – Istambul | Lecturi de mamica

  4. Pingback: Un vis de vacanta – Istanbul | Lecturi de mamica

  5. Pingback: Bonne vacances, mes amies! | CevaDespreNoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.