UFC 156 Vlog 2

     Ne incalzim pentru aceasta seara cu partea a doua a blogului video realizat de Dana White cu ocazia galei cu numarul 156, plus doua comparatii mult asteptate pe finalul articolului:

     Si acum cele doua comparatii, mai intai diferentele dintre aparitiile lui Frankie Edgar la categoria usoara, respectiv pana. Eu unul am remarcat doar ceva mai multa striere, si o venificatie partial mai proeminenta, datorata in mod cert deshidratarii pentru cantar (click pe imagine pentru marire). Concluzia: Edgar era deja in varful potentialului fizic, iar miscarea spre o noua categorie e binevenita, avand in vedere ca a avut o slabire usoara, iar in meciurile precedente adversarii il dominau prin dimensiunile fizice.

     Si acum cireasa de pe tort, Alistair Overeem vs Alistair “Ubereem”, mai exact ipostazele in care a fost surprins luptatorul olandez la cantarul galelor 156 (stanga), respectiv 141 (dreapta), mai exact dupa si inaintea scandalului de dopaj (click pentru marire).

Ceva dubios? Eu zic ca da, avand in vedere ca dupa relicentierea sa ca luptator, Overeem a declarat ca nu va continua testele anti-doping regulate benevole, lansand astfel ipoteza ca nu va renunta la “carnea de cal” ce l-a adus intr-o astfel de forma fizica. Si mai ciudat cand te gandeesti ca in urma cu 8 ani a luptat de doua doua ori in gale Pride impotriva lui Antonio Rogerio Nogueira, aflat si pe cardul galei 156. Olandezul a pierdut ambele meciuri, a mancat mult si a ajuns la forma actuala, pe cand Lil Nog a ramas tot la semi-grea pana in ziua de azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.