Un team building de succes

     Traim intr-o epoca in care nevoia de a lucra in echipa este tot mai acuta. Pe plan profesional, putini sunt cei care mai pot lucra individual, pentru ca si sarcinile sunt impartite pentru a fi realizate de catre mai multi angajati. In unele domenii, munca in echipa este indispensabila (mai ales in cadrul serviciilor publice spre exemplu). Cheia succesului unei companii este colaborarea si buna intelegere intre angajati.

     Insa, pentru a ajunge la aceasta colaborare, angajatii trebuie mai intai sa se cunoasca unii pe ceilalti si sa constientizeze faptul ca sunt o echipa si se pot baza unul pe celalalt. In sensul acesta, cea mai buna cale de a consolida o echipa este desfasurarea anumitor activitati sau cursuri. Sunt cursuri si seminarii la care toti angajatii pot participa si pot lua parte la diferite jocuri in echipa.

     Insa, cel mai bine se vor cunoaste angajatii in afara biroului, mai exact intr-un team building. De ce? Pentru ca in afara peretilor biroului, angajatii sunt oameni cu hobby-uri, cu frici, cu pasiuni pentru anumite lucruri, oameni care admira cerul cand vad nori in diverse forme, oameni care nu vor sa coboare din masina cand este noroi, oameni carora le place supa cu galuste, dar urasc pastele si multe altele. Toate aceste mici detalii, odata cunoscute, contribuie la intarirea relatiilor dintre angajati.

     Sunt foarte multe tipuri de team buildinguri si foarte multe activitati de team building ce pot fi desfasurate in cadrul acestora, pentru intarirea echipei. In cadrul lor, chiar si colegii care pareau ca nu se inteleg, pot descoperi ca au foarte multe in comun si pot deveni chiar prieteni. Este important atat pentru succesul companiei, dar si pentru psihicul angajatilor, pentru ca o atmosfera stresanta nu face bine nimanui.

Sursa: www.verticaladventure.ro

     Ce tipuri de activitati se pot desfasura intr-un team builing outdoor? Tiroliana, Rafting, Rapel, Catarare, proiecte speciale, activitati distractive si multe altele. Practic, va exista atat distractie, cat si relaxare, dar si multa munca in echipa, iar asta e tot ce conteaza!

     Iar daca va doriti un team builing outdoor, va recomand Vertical Adventure! Aici, o sa gasiti o multime de acitivitati si diferite locatii pentru un team building de succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.