Unde gasesti tot ce ai nevoie pentru imbuteliere miere?

Albinele sunt fara indoiala cele mai folositoare insecte din lume. Fara ele, vegetatia si toate fiintele de pe Planeta ar disparea in mai putin de 10 ani, de aceea este important sa le protejam si sa le asiguram cele mai bune conditii. Daca te pasioneaza produsele obtinute din miere si micile insecte ce trebaluiesc de zor pentru a ne fi bine, ai putea sa te indrepti spre apicultura. Nu este o meserie usoara, insa este satisfacatoare. In plus, poti face apicultura drept hobby si astfel te poti ocupa doar de putini stupi, cat sa iti asiguri mierea si sa ajuti si mediul inconjurator. Este nevoie de cat mai multe persoane care sa ajute albinele prin plantarea florilor pe care acestea le iubesc, prin folosirea unor produse fitosanitare care sa nu afecteze albinele si prin infiintarea unor stupi.

Daca te hotarasti si vrei sa vezi daca apicultura este pentru tine, trebuie sa stii ca vei avea nevoie de unele ustensile care iti vor face viata mult mai usoara. Printre acestea se numara stupi si rame, ustensile de prelucrare a mierii, echipamente pentru a manevra albinele si mierea, centrifugi si multe altele. Daca totul merge bine, din hobby poti transforma totul in afacere si astfel ajuti atat oamenii sa se bucure de cele mai bune produse din miere, dar si albinele sa supravietuiasca si sa asigure intreaga viata pe Planeta. Este perfect daca deja locuiesti la curte si ai un teren mare la dispozitie sau daca ai un teren pe care nu stiai cum sa il valorifici. Astfel, vei putea sa plantezi diverse flori pe care albinele le adora si sa valorifici atat mierea, dar si plantele.

Gasesti aparate de imbuteliere miere pe apis-blaj.ro, dar si multe alte ustensile ideale pentru orice apicultor. Aparatele au preturi excelente, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta aceasta, vei avea transportul asigurat si singura ta grija va fi bunastarea albinelor. In continuare, iti prezint patru dintre aceste aparate.

Primul aparat este un Bazin pentru filtrare miere cu 4 iesiri. Asa cum ii spune si numele, este util pentru a filtra mierea si cu siguranta o sa apreciezi caracteristicile acestuia. Poate filtra 300 kg miere intr-un timp foarte scurt (mierea trebuie sa fie la o temperatura de 45 grade Celsius). Pentru ca totul sa mearga repede si eficient, bazinul se foloseste cu pompa la intrare si la iesire. Materialul din care este realizat este inox alimentar si mai trebuie sa mentionez sa prezinta un robinet din inox cu bila.

Pentru ca mierea sa fie perfecta, trebuie omogenizata, iar in acest scop iti recomand un Omogenizator 70 l, 400V, fara incalzire, Lyson. Are o capacitate foarte mare, de 70 l, ceea ce te va ajuta sa economisesti foarte mult timp. Cu ajutorul acestui aparat mierea va capata consistenta perfecta. Pentru ca mierea sa ajunga la consistenta dorita, este necesar sa se foloseasca un aparat cu aerare ciclica si ventilare si procesul sa se efectueze treptat, pe parcursul mai multor zile (cateva sesiuni de 10-15 minute zilnic). Mierea obtinuta cu ajutorul acestui aparat isi pastreaza consistenta timp de multe luni.

Pentru ca nu doar mierea conteaza, ci si ambalajul acesteia, iti recomandam sa alegi etichete cat mai atractive, personalizate si o Masina pentru etichetat, semiautomata, care iti va face viata mai usoara. In loc sa stai cateva minute la fiecare borcan pentru a te asigura ca eticheta este lipita corect, poti utiliza un aparat care sa preia aceasta sarcina. Nu-i asa ca este mult mai simplu si rapid?

Acestea sunt doar cateva dintre aparatele pe care le poti comanda de pe site pentru imbutelierea mierii. Bineinteles, va trebui sa alegi si borcanele perfecte, capace atractive, sa pregatesti un design atractiv pentru etichete si multe altele. Este un proces care merita, deoarece te vei bucura de miere, vei ajuta albinele si comunitatea si vei castiga si o anumita suma, in functie de cat timp vrei sa investesti si daca ramai la stadiul de hobby sau alegi sa transformi totul intr-o afacere de succes.

Daca iti doresti mai multe informatii despre produsele vandute de catre Apis Blaj, mai jos ai datele de contact ale firmei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.