Vacanta in Albena

Desi afara este frig si nici macar nu si-a intrat iarna in drepturi, sa nu mai spunem de ninsoare, imi permit sa visez la o vacanta pe plaja, cu soare si temperaturi cam de 30 de grade (mai mult nu ca ar deveni insuportabil). Cred ca si voi va ganditi iarna la mare si vara la racoarea muntelui, eventual la ninsoare. Stiti ca in urma cu vreo doua luni circula pe retelele de socializare o poza in care ni se spunea sa nu ne mai plangem de caldura ca in aproximativ doua luni o sa vedem ninsoare. Cam asa era si acum regret cand spuneam ca e prea cald.

Nu imi place nici frigul fara ninsoare, asa ca abia astept sa inceapa sa ninga. Sper ca macar anul acesta sa avem zapada de sarbatori, daca in alti ani nu ne-am putut bucura de ea. Si pentru ca va spuneam ca visez la vacante insorite, m-am gandit sa va spun si voua o parte din planurile mele.

As vrea sa merg in vara la Albena, in Bulgaria, pentru a ma bucura de nisip fin, conditii hoteliere foarte bune si apa curata. Si stim cu totii ca preturile din Bulgaria sunt mult mai mici decat in Romania, iar conditiile sunt superioare.

Am verificat cateva oferte, iar momentan astept sa vad care ar fi perioada cea mai buna pentru vacanta. Chiar vara trecuta au fost cativa prieteni de-ai mei si au spus ca le-a placut, asa ca vreau sa vad daca au avut dreptate. In plus, aici voi putea sa si vizitez alte obiective turistice, nu doar sa stau la plaja si sa inot, cum as face in Romania, ceea ce e foarte bine. Cred ca toti vrem sa avem si alte activitati extra in concediu, nu doar stat la plaja.

Asa cum va spuneam, deja ma uit la cateva oferte pentru Albena Bulgaria si o sa va spun care mi se pare cele mai bune, dupa ce voi hotari. Intre timp, astept parerile voastre in legatura cu aceasta statiune: ce v-a placut si ce nu v-a placut aici sau daca aveti anumite recomandari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.