Vacanta la Eforie Nord

Chiar daca prefer alte destinatii cand vine vorba despre mare si plaja, asta nu inseamna ca nu avem si noi statiuni care merita vizitate. Din punctul meu de vedere, doar Mangalia, Cap Aurora si Eforie Nord ar fi mai ok din punct de vedere al aglomeratiei, al curateniei, al preturilor si al apei. La Eforie Nord se stie ca apa este ceva mai curata si asta si datorita faptului ca nu exista atatea si fitoplancton ca la Mamaia spre exemplu. Iar preturile nu sunt chiar atat de ridicate, mai ales daca apelati la un early booking Eforie Nord. Chiar zilele trecute am vazut niste oferte in Eforie Nord prin Tui Travelcenter si chiar mi-au atras atentia, pentru ca recunosc, ma asteptam la preturi mai mari si conditii nu chiar atat de bune.

Iar Eforie Nord chiar este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoral, datorita faptului ca are faleza inalta, iar privelistea spre mare este superba. In plus, asa cum am mai spus, apa are cea mai frumoasa culoare de pe intregul litoral romanesc, asa ca merita sa mergeti daca vreti sa aveti parte de o experienta diferita. E drept ca nu aveti chiar atat de multe optiuni pentru distractie, insa daca vreti sa va relaxati si sa va bucurati de apa si de plaja, Eforie Nord este o statiune ideala. In plus, preturile sunt mult mai bine decat in statiunile cele mai vizitate de pe litoralul romanesc, asa ca o sa va bucurati si de economii si chiar veti putea sa stati mai mult decat in alta statiune, cu aceeasi bani.

In plus, statiunea este destul de frumoasa, asa ca o puteti explora la pas, admirand totodata si marea, pentru ca asa cum v-am spus, faleza este inalta si o sa va ofere o priveliste foarte frumoasa. Si gasiti si localuri curate, cu mancare foarte buna, astfel incat sa nu stati cu teama de toxiinfectie alimentara.

Voi unde preferati sa mergeti in concediu vara? Alegeti litoralul romanesc sau alte tari? Ce parere aveti despre Eforie Nord? Ati fost vreodata in aceasta statiune? Daca da, ce v-a placut cel mai mult la ea?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.