Vile de vanzare in Ploiesti

Inainte de criza economico-financiara, creditele erau foarte usor de obtinut, fata de conditiile care sunt in prezent. Asa ca, foarte multi dintre romania au profitat si au reusit sa contracteze chiar si credite imobiliare si sa isi achizitioneze casa visurilor. Multi nu au mai apucat sa construiasca sau sa finiseze casele, unii au returnat creditele, iar altii au ramas si fara casa si fara bani, pentru ca restructurarile din cadrul firmelor i-au determinat sa cheltuie banii contractati din credite pentru a supravietui pana la gasirea unui nou loc de munca.

Din fericire, lucrurile au inceput sa se rezolve, marile corporatii si-au facut loc in tara noastra, iar salariile mai mari si locurile de munca stabile s-au reflectat in numarul de locuinte cumparate de catre romani in ultimii doi ani. Chiar am un amic care locuieste in Ploiesti, insa pana in urma cu jumatate de an a locuit in Bucuresti si imi spunea ca a gasit extrem de rapid o noua casa in Ploiesti. Credea ca o sa ii fie imposibil sa gaseasca o locuinta la un pret bun, intr-o zona decenta si fara sa astepte foarte mult, insa a descoperit o agentie imobiliara care i-a indeplinit toate asteptarile.

Pentru ca nu avea banii necesari, a trebuit sa contracteze un credit si astfel, si-a vazut visul cu ochii. Si pentru ca momentan isi permite, achita cate 3 rate lunar, pentru a reduce durata creditului si pentru a avea siguranta ca locuinta este numai a lui.

Si pentru ca spuneam mai sus despre agentia imobiliara care l-a ajutat sa gaseasca mult-dorita casa, mi-a spus ca i-a fost recomandata de catre un coleg, care o gasise cautand pe internet ,,vanzari de vile in Ploiesti”. Nu a stat pe ganduri si a intrat sa vada oferta. I-a placut foarte mult faptul ca imobilele erau grupate pe categorii, optiunile de cautare erau la indemana si promotiile erau afisate primele. De asemenea, fiind vorba despre o agentie imobiliara, anunturile sunt reale si nu exista riscul sa pierdeti timp sau chiar si bani.

Sursa foto: www.royal-imob.ro

Asadar, daca vreti sa va mutati in Ploiesti si sunteti in cautarea unei locuinte sau daca deja locuiti in acest oras si vreti o alta casa, va recomand Royal Imobiliare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.