YelloTools, instrumentele signmaker-ilor

     Unul din domeniile ce iti pun cel mai mult creativitatea la lucru este cel al publicitatii. Rebranding-ul, cresterea brand awareness-ului, promovarea unui produs, a unei game intregi, a unei oferte sau a unui brand nou presupune un flux continuu de idei pana la atingerea modelului perfect. Fie ca e vorba de un nou slogan, un nou logo, o descriere de produse / produse, catchprase, textul unei reclame etc., toate aceste elemente trebuie tratate cu maxim de seriozitate si creativitate, ele urmand a fi direct responsabile de a ii atrage pe cei interesati. Dincolo de cei ce vin cu ideile insa, sunt si cei ce le dau viata – signmakerii, cei ce se ocupa de designul si realizarea “semnelor”. Ei sunt cei ce “fauresc” atat tablitele de deasupra magazinelor, logo-urile fizice sau diversele marcaje de pe autoturisme, aratandu-si maiestria prin lucrul cu o mare varietate de materiale – vinil, plastic, sticla, lemn, metal si asa mai departe.

     Insa aceasta meserie poate fi pe cat de frumoasa si creativa pe atat de anevoioasa si dificila atunci cand nu ai la indemana instrumentele necesare. Printre cele mai bune solutii pentru un signmaker sunt accesoriile YelloTools, accesorii ce se remarca printr-o veritabila si renumita calitate germana, rezistenta la utilizare intensa, dar si ergonomie si usurinta in a le manui.

     Sunt atat de bune incat rezolva 10 probleme foarte intalnite de de signmakeri in activitatea lor. De la taierea suportului foliei, la indepartarea imaginilor si semnelor grafice, chiar transportul uneltelor si deteriorarea materialelor sensibile, sau fixarea foliei autoadezive, masurarea si taierea perfecta a materialului si pana  la colantarea in zone greu accesibile ale autoturismelor sau aplicarea foliilor de mari dimensiuni, toate problemele sunt uitate atunci cand intra in scena instrumentele YelloTools. Peste 350 la numar, ele nu doar usureaza munca unui signamaker, ci ajuta la obtinerea unui produs final cat mai bun in orice situatie. De altfel, motto-ul este cat se poate de expresiv – “Cu cat devine sarcina mai complicata pentru tine, cu atat suntem mai dornici sa gasim o solutie la problema ta.”. Esti signmaker? As zice ca merita ca data viitoare sa incerci fara teama accesoriile YelloTools.

Sursa: pin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.